Analisis Web Semalt


Duwe situs web sampeyan tekan potensial sampeyan ora gampang kaya swarane. Lan aku yakin sampeyan wis ngerti yen saiki. Sampeyan perlu ngawasi, tweaking, lan analisa kanthi tetep kanggo mesthekake yen sampeyan nindakake kanthi cara sing bener. Kaping pirang-pirang review kaya mengkene luwih apik yen wis ditindakake para profesional sing duwe pengalaman ngerti babagan situs web. Minangka wirausaha, kita yakin yen sampeyan luwih becik nindakake dhewe. Nanging, ora ana sing dadi pulo. Kanggo nggawe sampeyan rumangsa luwih apik, karo Semalt, sampeyan bakal ngerti kabeh langkah-langkah kanggo nggawe situs web sampeyan apik.

Dadi aja mikirake sampeyan nalika nggawe situs web ing kontrol kita, nanging luwih dhisik dianggep dadi kemitraan. Kanthi cara iki, kita bisa mindhah visi maneh menyang situs web sampeyan lan njamin ndadékaké organically ndadékaké.

Kanggo ngerti dhasar optimasi SEO, kita bakal ngajak sampeyan njelajah situs supaya luwih lengkap. Kita duwe akeh konten pendidikan kanggo mbantu sampeyan ngerti carane bisa mbantu sampeyan.

SERP

Ing kene, kita ngrembug kabeh alat sing dibutuhake kanggo analisis lengkap situs web. Iki ora mung kalebu lomba, nanging uga kompetisi sampeyan. Iki nemokake panggunaan tembung kunci ing situs web, lan uga tembung kunci. Kita luwih maju kanggo nuduhake kaca nyopir lalu lintas sampeyan (iki minangka halaman sing dikunjungi wong akeh), lan kita nemtokake posisi sampeyan ing asil telusuran organik.

Nalika nelusuri persaingan sampeyan, kita ngerti apa sing sampeyan kekurangan. Sinau metrik persaingan ngidini kita ngerteni alasan sing ana ing antarane lalu lintas. Banjur kita ngetrapake pengetahuan iki menyang situs sampeyan.

Kita bangga kanggo nerangake lan ngrusak babar pisan kanggo sampeyan supaya ngerti. Kita ora seneng karo pendekatan "Aku nonton." Nanging, kita njupuk minangka kemitraan. Kanthi cara iki, kita loro nyampurake bahan kimia ing laboratorium kimia "kanthi ringkes," lan kita ora ninggalake kabeh perkara sing nyenengake kanggo para mahasiswa sing mantep.

Kanthi definisi, SERP dadi Halaman Hasil Mesin Search. Iki minangka kaca sing ditampilake dening mesin telusuran nalika pangguna utawa ing kasus Semalt njaluk. Tujuan utama asil iki yaiku kanggo ngerti babagan tembung kunci sing efisien digunakake ing situs web sampeyan.

SERP minangka kertu laporan situs web sampeyan. Kalebu judhul, link menyang kaca web sampeyan, lan katrangan cendhak. Katrangan kasebut nuduhake ing endi tembung kunci wis cocog karo isi ing kaca kasebut. Apa tegese iki sampeyan ora bisa duwe situs web babagan adol mobil, lan tembung kunci sampeyan yaiku Fats, Ocean, Aquarium, lsp. Apa wae tembung kunci sing digunakake kudu cocog karo layanan sing diwenehake. Yen ora, situs web sampeyan bakal terus narik kawigatene para pamirsa sing salah.

Amarga rincian sing ana ing laporan iki, asring teka ing sawetara kaca. Sanajan sampeyan bisa mbatesi apa sing ditampilake, kita luwih seneng mlebu, kanthi nyabrang kabeh T lan nate dakkirim.

Kanggo ndeleng asil iki, kaca pisanan duwe informasi sing paling relevan. Nalika sampeyan pindhah menyang mburi laporan, relevansi data sing ngemot nganti sampeyan rumangsa ora terus. Kaya iklan utawa apa wae sing ana ing urip, sing paling penting yaiku luwih dhisik.

Pungkasane, SERP nuduhake apa posisi situs web sampeyan njupuk ing kelas situs. Lan amarga sampeyan ngasilake pambiji nggunakake tembung kunci kanthi organik, sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan salah lan sampeyan kudu nyetel. Kanthi ngerti apa sing salah, kita ngerti ngendi kudu kerja.

Komponen

Ana papat komponen SERP. Kita duwe iklan telusuran Paid, asil telusuran organik, asil telusuran lokal, lan telusuran sing gegandhengan.
  • Iklan telusuran sing dibayar: iki minangka cara kanggo entuk lalu lintas sing ora organik. Ing kene, sampeyan mbayar Google kanggo ngoptimalake situs web kanthi nggambarake pamirsa. Kanthi cara iki, situs sampeyan bakal entuk tampilan, nanging iki ora mesthi sampeyan nuntun. Lan, ora ana jaminan yen sampeyan mandheg mbayar iklan kasebut, sampeyan bakal terus mbukak lalu lintas menyang situs sampeyan.
  • Asil panelusur organik: iki wis ditulis Semalt ing saindenging kabeh. Iki nalika sampeyan nggunakake SEO kanggo nggambar lalu lintas menyang situs sampeyan kanthi alami. Asil telusuran organik dianggep dipercaya. Kanthi nggunakake SEO profesional, gig sampeyan biasane rangking ing sisih ndhuwur kaca Google. Iki menehi situs web sampeyan kasempatan luwih apik kanggo ngonversi klik kasebut kanggo para klien.
  • Asil telusuran lokal: ing kene, sampeyan ndeleng dhaptar, peta, lan kontak kanggo bisnis ing radius telusuran. Radius telusuran ditemtokake dening sawetara kahanan lan pilihan pangguna. Iki sebabe penting perusahaan kanggo nyetel ing kaca bisnis Google.
  • Panelusuran sing gegandhengan: Panelusuran sing digandhengake biasane dilacak. Iki minangka kothak cilik sing sampeyan weruh ing ngisor kaca asil sawise sampeyan nggoleki apa wae. Iki digawe adhedhasar tembung kunci sing digunakake pangguna ing kothak telusuran.
Nanging, SERP mesin telusuran gedhe kaya Google, Bing, lan Yahoo bisa uga kalebu sawetara fitur asil sing ditingkatake. Dheweke kalebu unsur kaya kualitas potongan, gambar, peta, kothak jawab definisi, lsp.

Pitakon:

Uga dikenal minangka senar telusuran pangguna, iki tembung utawa senar tembung sing diketik pangguna menyang kothak telusuran. Apa sampeyan ngerti carane sampeyan bisa nggoleki babagan apa wae ing Google? Uga, ana sawetara cara sing bisa digoleki pangguna, nanging tembung kunci isih dijaga.

Nanging yen mesin telusuran ngandelake apa wae sing digunakake karo pangguna, mula akeh situs sing ora bakal weruh dina iki. Dadi, mesin telusuran ngowahi algoritma lan intelijen umume mesin telusuran.

Pitakon panelusuran ora bisa adhedhasar adhedhasar apa sing digoleki pangguna. Nanging, perusahaan kaya faktor Google ing variabel liyane. Suwe-suwe, konteks kasebut tuwuh saka mung cocog tembung kanggo mikir sing cerdas. Kanthi cara iki, tembung sing disalahake dibenerake, lan tembung kunci sing ana hubungane uga ditampilake.

Konten nuduhake sampeyan carane Google nambani situs web sampeyan. Apa dheweke nganggep minangka sumber unik utawa ora? Ing kene, sampeyan bisa mriksa persentase persis apa unik konten sampeyan. Kita kabeh pengin dadi khusus utawa beda, lan fitur iki mbantu kita entuk. Kanthi konten, sampeyan wis ngerti bagean endi teks sampeyan, lan sampeyan bakal entuk sumber utama.

Ora ana sing dadi pulo, mulane nyana weruh plagiarisme. Nanging, tugas kita dadi teks sampeyan unik lan khusus. Sanajan sampeyan nglumpukake data saka sumber liyane, sampeyan kudu nggawe dhewe, tambahake sethithik dhewe lan perusahaan. Iki bisa mbantu mbantu para pembaca nyambungake luwih apik menyang perusahaan lan merek sampeyan.

Webmaster Google

Kanthi antarmuka pangguna sing ramah, kita bisa ngatur pirang-pirang situs web sekaligus. Kanthi ngirim domain utawa URL menyang Google, kita bisa nglacak kinerja kanthi gampang. Kanthi webmaster Google, sampeyan duwe kabeh alat sing dibutuhake kanggo ngawasi lan nambah situs sampeyan. Kanggo nyenengake layanan webmaster Google, sampeyan kudu nggawe akun pisanan. Webmaster Google minangka alat penting kanggo sukses situs web apa wae. Dadi adoh kanggo nuduhake sampeyan carane situs web nindakake ing telpon lan tablet, ndeleng situs liyane sing nyambung karo sampeyan, lan menehi pitakon pitakon.

Kepiye carane webmaster Google bisa ngawasi kinerja situs web sampeyan?
  • Iku verifikasi manawa Google bisa ngakses konten ing situs web sampeyan
  • Iku ngidini sampeyan nambah lan mbusak kaca ing situs web
  • Iki mbantu sampeyan ngevaluasi situs web lan nemokake cara kanggo menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pamaca.
  • Sampeyan bisa njaga situs web tanpa ngganggu ngarsane ing asil telusuran.
  • Sampeyan bisa nemokake lan ngilangi masalah malware utawa spam sing bisa nembus retak yen digoleki kanthi cara liya.
Webmaster Google minangka alat penting nalika nganalisa situs web. Iki nuduhake kita ing ngendi lan apa sing kudu dilakoni.

Kacepetan kaca

Iki nganalisa sepira cepet halaman web sampeyan. Google nggunakake analisis iki kanggo nemtokake manawa kaca utawa situs sampeyan cocog karo syarat Google. Ing kene, sampeyan uga bakal ditampilake kasalahan sing ana sing kudu dibenerake ing situs web uga carane situs web umume ningkatake umume.

Biasane, sampeyan luwih seneng situs web sing mbukak halaman kanthi luwih cepet. Sembarang sing luwih dawa tinimbang 10 detik wiwit krasa sedina. Mangkene yen nduwe situs web loading cepet luwih apik kanggo sampeyan lan pamirsa. Google pengin para penggunane seneng, tegese butuh situs web kanthi cepet. Dadi situs web sampeyan kudu cepet kaya Google kanggo pangkat situs web sampeyan. Lan kita butuh supaya situs web sampeyan ditampilake ing telusuran ndhuwur, menehi bisnis luwih akeh tuwuh.

mass gmail